L’infantil masculí A tanca la lliga amb una derrota a la pista del Joventut Badalona (83-69)

Updated: maig 28, 2019

L’infantil masculí A va perdre l’últim partit del curs en un matx on el primer quart va marcar la pauta de l’enfrontament. El conjunt lila va concedir massa segones opcions de tir al seu rival i, a més, no va estar gens fi en atac (23-12 en els primers deu minuts, una diferència que seria decisiva). Tot i la millora en el primer tram del segona quart, els errors del primer es van tornar a repetir i el resultat al descans era de 47-32.

Malgrat arribar a perdre de 17 punts en l’inici del quart període, els jugadors que entrena Laureà Català no es van rendir però el desavantatge era massa gran (es va arribar a perdre de 19 punts) i la remuntada era pràcticament impossible.