L’infantil masculí A va de més a menys i perd contra l’UE Gaudí (65-93)

Updated: gener 15, 2019

L’equip infantil masculí A va perdre contra l’UE Gaudí en un partit on els tarragonins van començar dominant clarament. Després d’un inici igualat, però amb una bona defensa local, aquest aspecte de joc, el defensiu, va ser fonamental per entendre el domini lila. Així, la intensitat defensiva del TGN Bàsquet va permetre recuperar pilotes i sortir al contraatac. L’alt ritme de joc va fer que el marcador en el minut 13 mostrés un clar 25-16 però a partir d’aleshores, els liles van perdre empenta i els visitants ho van aprofitar.

En els 7 minuts següents i previs al descans, l’UE Gaudí va marcar un parcial de 6-19 basat en l’agressivitat ofensiva i el domini en el rebot. A la represa, la dinàmica va ser la mateixa i la derrota va ser clara.