Manuel Rubio i Pau Robert, ajudants d’Arjona al sènior femení A del TGN Bàsquet

By
Updated: juny 6, 2018

El TGN Bàsquet ja té definit el cos tècnic del primer equip del club, el sènior femení A, que milita a Copa Catalunya Femenina. Manuel Rubio i Pau Robert seran els ajudants de Juan Carlos Arjona al capdavant del conjunt lila.

Manuel Rubio (8/2/1973), va començar com a preparador físic al CB Valls durant cinc anys on va compaginar també la tasca de segon entrenador. Després va ser el director esportiu del Bàsquet Torredembarra durant cinc anys i en les sis últimes temporades ha combinat la preparació física a la Salle Tarragona i el CBT així com entrenant diferents equips. «Faré d’ajudant de Juanka i també la preparació física. Encara no hem parlat de tasques específiques amb ell però estic completament a la seva disposició per fer allò que calgui», diu.

Rubio diu que buscava nous reptes en el món del bàsquet i per això va decidir fitxar pel TGN Bàsquet. «Em va fer molta il·lusió quan em van oferir aquesta oportunitat. Crec que puc aportar la meva experiència, a banda de la preparació física, i a generar bon ambient també», explica.

Pau Robert (22/2/1995) és un tècnic del club que fa sis anys que entrena al TGN Bàsquet, on va començar fent aquesta tasca a les banquetes. Robert és un home de la casa, responsable de les tecnificacions d’alevins, per exemple, o exercint d’ajudant al costat de Raül Bonet en l’equip infantil masculí A o sent l’assistent d’Anna Pocino en el preinfantil femení A aquest curs. «Estic molt agraït al club per aquesta oportunitat que em permetrà aprendre molt al costat de Juanka i Manolo. Crec que puc aportar energia i molta il·lusió», assegura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *