Meritxell Vidal, la nova fisioterapeuta del TGN Bàsquet

By
Updated: setembre 16, 2020

Temporada nova, cares noves. El TGN Bàsquet ha incorporat una nova professional al seu cos tècnic. Es tracta de Meritxell Vidal (27/7/1998), que s’encarregarà de la fisioteràpia de tots els equips del club lila en substitució d’Adrià Adam, que després de molts anys com a responsable d’aquesta àrea, ha hagut de deixar el càrrec per afrontar nous reptes professionals. Vidal, que ha estudiat fisioteràpia a Tortosa i a la facultat de la URV a Reus, ja va treballar parcialment en el TGN Bàsquet la temporada passada sota les ordres d’Adam, en un període de pràctiques voluntàries. «És un repte per a mi i crec que és una bona oportunitat per a millorar com a professional», diu Vidal.

La nova fisioterapeuta de l’entitat lila també s’encarregarà del primer equip del club que enguany militarà en la màxima categoria del bàsquet català. «De moment no hi ha massa incidències. Fins ara s’han produït molt poques lesions perquè és l’inici de la pretemporada i hem estat entrenant sense contacte, això disminueix el risc», afirma Vidal, que abans d’aterrar al TGN Bàsquet ja tenia experiència en la fisioteràpia esportiva en curses atlètiques.

Vidal formarà part, per tant, del cos tècnic de Víctor Neila, que manté els altres tres integrants de la campanya passada: Pau Robert com a entrenador ajudant, Esteve Martí com a delegat i Aleix Bordas com a preparador físic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *