Més de cinquanta basquetbolistes omplen les pistes del Sagrat Cor en la tercera sessió de tecnificació d’alevins

By
Updated: març 18, 2019

Més de mig centenar de joves jugadors i jugadores de bàsquet en edat alevina van omplir ahir al migdia les pistes del pavelló Sagrat Cor en la que va ser la tercera sessió de tecnificació de la temporada. Aquestes tecnificacions estan obertes a tots els jugadors i jugadores en edat alevina de tot arreu i no només del club lila i són completament gratuïtes.

Els basquetbolistes es van posar a les ordres dels tècnics del TGN Bàsquet que els van distribuir en cinc estacions (cinc espais on es treballava un exercici sobre la temàtica de la tecnificació) on es van practicar les habilitats de cadascun amb la finalitat de millorar els canvis de mà amb la pilota i les finalitzacions.

«Ha estat una molt bona sessió d’entrenament perquè els nois i noies han demostrat moltes ganes de treballar», diu David Artero, responsable de la tercera sessió de tecnificació d’alevins del curs. Artero, a més, va demostrar el compromís dels jugadors amb la voluntat de millorar: «Aquests són uns entrenaments específics i voluntaris. Diu molt dels nois i noies que han vingut que vulguin continuar millorant a banda dels entrenaments que fan en els seus respectius equips». El responsable de la tecnificació també va voler destacar el paper dels joves entrenadors de la casa, que ahir van acompanyar als tècnics principals en la sessió: «Amb aquestes activitats poden continuar millorant com a entrenadors, surten dels seus equips i estan sota les ordres d’altres tècnics de la casa. Amb edats que van dels 14 als 16 anys, és molt important pel TGN Bàsquet disposar d’aquests entrenadors joves que demostren tantes ganes».

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *