Montse Martí imparteix la primera classe magistral del campus d’estiu del TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 4, 2018

És un clàssic en els campus d’estiu del TGN Bàsquet però no per això menys interessant, ans el contrari. La classe mestra de Montse Martí sempre s’espera en candeletes perquè ensenya una de les coses més importants en el món del bàsquet: el tir. Ja se sap, guanya qui més anota i per encistellar cal llençar bé. Martí és tota una especialista. Durant la seva carrera com a jugadora al TGN Bàsquet va demostrar una vegada i una altra que era una tiradora excel·lent. Els seus partits eren clínics de tir, tot i que, en teoria, jugava en la posició de quatre. S’obria al perímetre i des d’allí afusellava els equips rivals. Un recurs que tots els entrenadors que va tenir van saber aprofitar molt bé.

Avui, al campus de dia d’estiu del TGN Bàsquet ha tornat a explicar els seus secrets, com tenir una molt bona mecànica de tir. «Amb els jugadors més petits m’he centrat més que comencin a tirar amb una mà, amb els jugadors i jugadores de mini he treballat més la mecànica de tir, amb una bona posició de cames, flexionar els genolls, etc i amb els de cistella gran he explicat i intentat aplicar la velocitat a l’hora de tirar», diu Martí, que ha fet tres estacions, una d’elles amb la màquina de tir.

«He insistit molt als jugadors i les jugadores que cal que cadascú ha de tenir la constància suficient per a millorar pel seu compte. De res serveix que avui vingui a explicar com es llença o que un altre entrenador els expliqui el que sigui si ells no tenen voluntat de millorar i no entrenen fort. Aquesta és una de les claus per entendre perquè alguns jugadors destaquen per sobre d’altres en la seva carrera esportiva», assegura l’excapitana del primer equip del TGN Bàsquet.

FULL D’INSCRIPCIONS CAMPUS D’ESTIU DE DIA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *