Montse Martí torna a les pistes per jugar al Tarragona Fem Bàsquet

By
Updated: desembre 28, 2016

La que va ser durant molts anys capitana del TGN Bàsquet, l’aler pivot Montse Martí, tornarà a vestir de curt el que queda de temporada per ajudar el Tarragona Fem Bàsquet a aconseguir la permanència. Martí, que va decidir plegar del bàsquet fa dues temporades, ha decidit fer el pas i ajudar l’equip lila. «No em podia quedar de braços plegats. Sé que puc ajudar i ho puc fer bé. A més, sempre havia volgut jugar a Copa Catalunya i ara em podré treure aquesta espineta que tenia». L’estat físic no preocupa Martí, que assegura que en un parell de setmanes ja estarà en forma per disputar aquesta competició i es remet a la seva principal arma, el tir, per justificar el seu retorn: «Sóc bàsicament una tiradora i, per tant, no fonamento el meu joc en estar al cent per cent físicament. Jo, mentre les noies moguin la pilota perquè tingui un tir lliurat, en tinc prou. Estic disposada a ser una amenaça contra les abundants defenses en zona rivals», va dir.

Per la seva part, el segon entrenador del Tarragona Fem Bàsquet, Jordi Crespo, va valorar molt positivament la incorporació de Martí: «És la peça que ens faltava. No em podia imaginar millor fitxatge. Amb el seu tir no només aconseguirem la permanència, sinó que podrem estar en els llocs capdavanters de la classificació».

Martí ja ha demanat tenir a la seva disposició la màquina de tir del club per tal d’afinar la punteria abans del primer partit oficial, que es disputarà el 14 de gener contra el Barça. «Penso tirar i tirar fins que la màquina tregui fum», va dir.

 

AQUESTA NOTÍCIA ES VA PUBLICAR EL 28 DE DESEMBRE DE 2016, ES TRACTA DONCS, D’UNA BROMA DEL DIA DELS INNOCENTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *