Només queden 25 places disponibles pel campus extern d’estiu

By
Updated: maig 24, 2017

Poques setmanes després del seu anunci oficial, el campus extern del TGN Bàsquet Club que es farà a El Collell del 24 al 30 de juliol, ja ha registrat una inscripció molt elevada. Així, només queden disponibles 25 de les 50 places que es van oferir inicialment i la previsió és que s’esgotin aviat. «La gent s’ha interessat des del primer moment en aquest campus perquè saben que segueix la nostra filosofia i el rigor com fem les coses. Estem molt satisfets», diu Iñaki Liarte, vicepresident del club.

El TGN Bàsquet va decidir recuperar enguany el campus extern després de sis anys d’absència en el programa d’activitats del club.  La localització triada és  la casa d’El Collell, al Pla de l’Estany (prop de Banyoles), i està dirigit a jugadors des de categoria alevina fins a cadet de qualsevol procedència, Catalunya i arreu de l’Estat. El club vol, evidentment, incidir en el treball basquetbolístic dels participants, fent dues sessions d’entrenament diàries, matí i tarda, sota la supervisió d’Albert del Rey, entrenador de l’equip sènior femení de Copa Catalunya, juntament amb el suport d’un grup de tècnics del TGN Bàsquet. El preu és de 340 euros i la data límit d’inscripció és el 9 de juliol.

El campus de dia

El TGN Bàsquet organitza, igualment, el seu tradicional campus a les instal·lacions del Sagrat Cor durant un mes, del 26 de juny al 28 de juliol (de 9 del matí fins a les 13.30 h) en què es posarà l’accent en la tecnificació per conceptes i posicions i, com sempre, es farà una classe mestra setmanal a càrrec de tècnics de l’entitat. El club, com en anteriors edicions, activarà un servei d’acollida abans de l’hora d’inici per tal que els pares que ho desitgin puguin deixar els seus fills a càrrec dels entrenadors del TGN Bàsquet Club —sovint per motius laborals— i també un servei de menjador en acabar la jornada. Aquests dos serveis estan subjectes a la demanda per part de les famílies que decideixin inscriure els seus fills al campus. El dia 26 de maig a les 19 h hi haurà una reunió informativa a la sala de pares de l’escola Sagrat Cor.

 

INFORMACIÓ I BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ DEL CAMPUS EXTERN (El Collell)

INFORMACIÓ I BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ DEL CAMPUS DE DIA (Sagrat Cor)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.