Núria Vilamajor jugarà una temporada més al TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 15, 2019

El TGN Bàsquet ha tancat la renovació de l’aler Núria Vilamajor per a la pròxima temporada. Amb aquest acord, la petita de les germanes Vilamajor complirà el seu cinquè curs vestint la samarreta lila i completa la renovació en bloc del grup de jugadores que han militat al club tarragoní des del seu debut a Copa Catalunya.

Núria Vilamajor és una aler especialista en el tir des de la llarga distància però també pot buscar el camí de la cistella a còpia de penetracions. És una jugadora dinàmica capaç de desembussar els atacs contra zona i que permet al seu equip obrir la pista, sent una amenaça des del perímetre. En defensa pot emparellar-se a l’aler rival i gràcies a la seva velocitat de desplaçaments.

Amb aquesta renovació, el tècnic Víctor Neila s’ha assegurat la continuïtat de vuit jugadores: Pascual, Laura Vilamajor, Fort, Garcia, Vadillo, López, Ejimeno i Núria Vilamajor.

Cristina Peña fitxa pel Viladecans

Per la seva part, l’aler tarragonina Cristina Peña, una de les tres màximes anotadores de Copa Catalunya la temporada passada i que havia fitxat pel TGN Bàsquet procedent del Basket Almeda, ha tancat un acord amb el Viladecans, un equip que enguany es va quedar a les portes de l’ascens a Lliga Femenina 2 en la fase final que es va disputar al seu pavelló. L’equip que va ascendir va ser el GEiEG UniGirona. Peña va fer una gran temporada amb l’equip lila i va ser el seu principal referent ofensiu oferint actuacions d’autèntic luxe tot exhibint el seu talent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *