Núria Vilamajor torna al Tarragona Fem Bàsquet

By
Updated: febrer 3, 2017

El Tarragona Fem Bàsquet s’ha reforçat aquest mercat d’hivern amb una jugadora que té força talent i que pot aportar tir exterior a l’equip que entrena Albert del Rey. Es tracta d’una vella coneguda, Núria Vilamajor. La petita de les germanes Vilamajor ha estat des de finals d’estiu a Bèlgica, a Anvers concretament, en un intercanvi d’estudis que ara ja ha finalitzat. En aquella ciutat no va deixar l’esport de la cistella, sinó que va militar en el Port of Antwerp Giants. «Tinc moltes ganes de poder jugar amb l’equip però, si sóc realista, he d’admetre que primer he de posar-me en forma. A Anvers només entrenava un parell de dies a la setmana i allí no feien un apartat físic com el que fem aquí. Necessito, per tant, estar al mateix nivell físic que la resta de companyes», diu.

Ahir va fer el seu primer entrenament al pavelló del Sagrat Cor i el seu concurs per a l’important partit a la pista del SESE (diumenge, 12.30 h) sembla poc probable, després de només una sessió d’entrenament. «Núria serà una amenaça més en la línia de tres punts, ella és una especialista. A més, dins el vestuari ens ajudarà molt perquè ella és una noia que sempre aporta alegria i més ara, en què hem perdut tres partits seguits», diu Albert del Rey, entrenador de l’equip.

«Durant aquests mesos he seguit les evolucions de l’equip. Després de cada partit parlava amb la meva germana. Ara he de comprovar per mi mateixa quin nivell hi ha a la lliga. Intentaré aportar el màxim per ajudar l’equip», explica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *