Obertes les inscripcions pel 3×3 Estiu del TGN Bàsquet

By
Updated: juny 19, 2018

Amb el final de la temporada i l’inici de l’estiu arriba el tradicional 3×3 del TGN Bàsquet. El club lila organitza dos campionats d’aquesta modalitat cada curs, un al Nadal i l’altra a inicis del mes de juliol Així, el 3×3 Estiu es disputarà el 8 de juliol i hi podran participar els jugadors i jugadores des de categoria mini, infantil, cadet i sènior (que també inclou jugadors i jugadores en categoria júnior).

«Utilitzarem totes les pistes del pavelló i, molt possiblement, un parell de fora. D’aquesta manera, es podran disputar sis partits simultàniament», diu Àngel González, responsable del 3×3 Estiu. El preu per equip és de 35 euros i només es poden inscriure un màxim de 4 jugadors.

«Les nostres previsions són tenir uns cinquanta equips. Cada vegada tenim més participants i això és perquè el club és referència a la demarcació en el món del bàsquet», diu González, que afirma que l’objectiu de l’organització és que hi hagi més equips en categoria sènior femenina que en altres edicions: «Ens agradaria que la categoria sènior femenina tingués una participació significativa, amb 8 equips com a mínim». El màxim responsable del 3×3 Estiu assegura que, a curt termini, es pretén consolidar el campionat i, de cara a l’any vinent, fer un pas endavant i formar part, fins i tot, del circuit FIBA.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *