Obertes les inscripcions per a la 16a edició del Torneig de Cambrils

By
Updated: novembre 7, 2018

El Torneig Internacional de Bàsquet i Minibàsquet del TGN Bàsquet que es disputa a Cambrils ja ha obert les seves inscripcions. Enguany, la 16a edició d’aquest campionat es jugarà del 12 al 17 d’abril del 2019 i inclourà les categories benjamina, alevina i infantil (femenina i masculina). El club lila aspira a mantenir la línia de participants dels últims anys que sempre ha estat molt alta. Sense anar més lluny, l’edició passada va comptar amb 72 equips, molt a prop del rècord de conjunts inscrits que es va produir l’any 2017 amb 80 equips.

A cada edició hi participen clubs de tota Catalunya, de la resta de l’estat i també d’arreu d’Europa, com equips francesos i irlandesos. A més, el campionat del TGN Bàsquet a Cambrils permet veure grans jugadors a la pista que, a més, tenen històries personals molt interessants, com la d’un jove jugador de Mèxic que pertanyia a una ètnia indígena i que jugava descalç o l’hàbil jugador de Taiwan que va fer una exhibició de domini de pilota davant d’Stephen Curry.

Seran quatre dies de competició sense comptar l’arribada dels equips la nit abans de la primera jornada i, com sempre, el dia de descans que es farà a Port Aventura. Tots els participants, amb el pagament de la inscripció, reben una entrada a Port Aventura en una jornada lúdica que fa d’aquest campionat el més complet de tots.

El preu de la inscripció és de 250 euros i inclou l’allotjament de cinc nits a l’aparthotel Olimar II i els Apartaments Aragón.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE CAMBRILS DEL TGN BÀSQUET

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES PARA EL TORNEO DE CAMBRILS DEL TGN BÀSQUET

INFORMATION AND REGISTRATION FOR TGN BÀSQUET’S TOURNAMENT IN CAMBRILS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *