Ona Fort jugarà la seva quinzena temporada al TGN Bàsquet

By
Updated: juny 5, 2020

Després de les renovacions de les dues capitanes de l’equip, Laura Vilamajor i Laura Pascual, ara ha estat una de les jugadores més emblemàtiques de la plantilla, Ona Fort, qui ha confirmat la seva continuïtat en l’equip que entrena Víctor Neila. Fort jugarà, d’aquesta manera, la seva quinzena temporada al TGN Bàsquet, tota una vida esportiva en una clara exemplificació de compromís amb el club.

Serà el retorn de la pivot amb la màxima categoria del bàsquet català després que l’equip hagi aconseguit aquest curs ascendir a Copa Catalunya. “Estic molt feliç d’haver recuperat la categoria encara que m’hagués agradat més guanyar-ho a pista. És el fruit del bon treball fet durant la temporada”, diu Fort, que agraeix que el TGN Bàsquet hagi decidit comptar amb ella una temporada més:  “Estic molt agraïda per la confiança rebuda per part de l’entrenador i el club per afrontar la que serà la meva quinzena temporada al TGN Bàsquet. Afronto la nova temporada amb molta il·lusió de seguir gaudint del bàsquet al costat d’aquest gran grup de jugadores i deixar el club en la millor situació possible perquè en gaudeixin les futures generacions”.

Fort és una peça clau en aquest equip del TGN Bàsquet perquè ha estat indispensable pels tots entrenadors que han dirigit el primer equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *