Orthoclinic, nou patrocinador del TGN Bàsquet

By
Updated: octubre 9, 2017

El centre d’especialitats odontològiques Orthoclinic s’ha afegit al projecte del TGN Bàsquet. Orthoclinic es converteix d’aquesta manera en nou patrocinador del club lila després de tancar un acord amb l’entitat esportiva tarragonina per dues temporades.

Orthoclinic, situat a l’Avinguda Catalunya 22 D de Tarragona, oferirà descomptes en tractaments bucodentals pels membres del club que hi podran accedir gràcies a un carnet de soci del TGN Bàsquet. Aquest carnet serà personalitzat, amb el nom de cada jugador i un número. Més endavant, s’està estudiant fer aquest carnet extensiu a familiars i simpatitzants del club a canvi d’una petita aportació econòmica. El carnet servirà per accedir a altres descomptes en diferents sectors econòmics que el club està treballant actualment.

«Som un centre molt actiu pel que fa a l’esport i, de fet, hem patrocinat altres iniciatives abans. El TGN Bàsquet és un club que es troba molt a prop nostre i crec que aquesta és una bona manera de poder donar-nos a conèixer encara més després de divuit anys a la ciutat i oferir un servei als membres del club», diu Josep Maria Feliu, director mèdic i gerent d’Orthoclinic.

Aquest centre d’especialitats odontològiques farà diferents campanyes durant l’any amb descomptes exclusius pels membres del TGN Bàsquet. Així, Orthoclinic començarà fent revisions gratuïtes a tots els jugadors tots els divendres i centrarà gran part de la seva oferta de descomptes en l’ortodòncia també.

Orthoclinic, que té també un gran espai d’especialitats estètiques per a homes i dones a la segona planta del seu centre, preveu estendre la seva oferta de descomptes en aquesta àrea pels membres del TGN Bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.