Panishop crea la mona del TGN Bàsquet

By
Updated: març 21, 2018

El TGN Bàsquet Club té, des d’ara, la seva pròpia mona. Panishop, un dels patrocinadors de l’entitat lila, ha decidit crear una mona amb el logo del club i uns elements basquetbolístics per tal de demostrar la seva afinitat i el seu compromís envers l’entitat.

«Yolanda, l’encarregada de l’establiment [Marqués de Montoliu, 4] va pensar que podríem fer alguna cosa relacionada amb el TGN Bàsquet. Ho vam parlar i se’ns va acudir fer una pista de bàsquet amb les línies de joc i les cistelles però el resultat no ens va convèncer. Va ser aleshores quan vam plantejar fer servir el logo perquè es veiés bé que era del TGN Bàsquet i uns nois i noies jugant», diu Andrés Galeano, forner i pastisser de Panishop.

Les mones es fan per encàrrec i tenen un preu de 31,95 euros però tots aquells que siguin socis del TGN Bàsquet Club i disposin del seu carnet tindran un 10% de descompte no només en aquesta mona, sinó en totes les altres que es venen a Panishop.

El producte amb què s’ha fet la mona, bàsicament xocolata, és de primera qualitat segons el pastisser: «La base és de xocolata amb llet belga, és xocolata de cobertura, no es tracta de cap succedani com fan en alguns llocs, és de molt bona qualitat. La resta, els ninots i el logo són de xocolata blanca de cobertura perquè és més fàcil fer la impressió dels colors».

Mona personalitzada

Andrés Galeano assegura que les figures dels ninots que hi ha a la mona es poden personalitzar, és a dir, posar una foto de qualsevol jugador del club si el client ho desitja: «Si algú ens porta fotografies dels seus fills o fillols, jugant o amb la samarreta del TGN Bàsquet, nosaltres els hi podem posar en substitució de les que hi ha en la mona base».

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *