Panishop s’afegeix a la llista de patrocinadors del TGN Bàsquet

By
Updated: desembre 10, 2017

La família del TGN Bàsquet va creixent. Ara, un dels comerços més propers al club lila ha decidit afegir-se al projecte de l’entitat mitjançant una col·laboració. Panishop forma part des d’ara mateix de la llista de patrocinadors del TGN Bàsquet, reforçant d’aquesta manera el present i futur del club. «Ja ho pots veure, estem molt a prop del pavelló i del club i la nostra relació amb l’entitat és molt estreta. Els jugadors, nens i entrenadors venen a esmorzar o berenar aquí i quan el club ens va proposar col·laborar, vam decidir fer-ho perquè aquesta era una manera de tornar l’estima que ens tenen», diu Félix Recio, administrador de la societat.

«Per a nosaltres és molt important que els comerços i les empreses que estan a prop nostre formin part del projecte del TGN Bàsquet. És una manera de reforçar la nostra presència i, tots junts, fem un barri més fort, ajudant-nos mútuament», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet.

La col·laboració de Panishop amb l’entitat lila consistirà en una aportació econòmica a més de facilitar productes en esdeveniments especials a canvi de la presència de l’establiment en els diferents cartells i actes que faci el TGN Bàsquet.

«Coneixem molts dels jugadors, venen quan guanyen o perden i ens expliquem com han anat els partits. També ens avisen quan hi ha molts partits i així nosaltres podem preparar més producte. Ens agrada molt donar un cop de mà als més petits i aquest és un club que té molts jugadors», assegura Recio.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.