Premis, reconeixements i festa a l’últim dia del campus d’estiu extern del TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 20, 2018

Dia de comiats i festa ahir al campus d’estiu extern del TGN Bàsquet al Collell. Els jugadors i jugadores tornen ara cap a Tarragona on arribaran aquest migdia després d’una jornada de bàsquet però també de diversions en l’últim dia.

Així, durant el matí es van fer diferents partits amb un grup de jugadors estrangers que formaven part del Campus Basketball Adventure. D’aquesta manera, s’han disputat 5 partits de cada categoria on s’han pogut posar en pràctica les diferents tècniques treballades durant els dies del campus i fer-ho, a més, amb jugadors d’altres nacionalitats.

Després de dinar, el grup ha fet trekking aquàtic i, més tard, una competició de cinc contra cinc on cada entrenador tenir el seu propi equip format per jugadors i jugadores de totes les categories. Per acabar i com a final de festa, tots els nois i noies i els entrenadors van anar a la discoteca on es va fer l’entrega de premis (hi va haver una menció especial als més matiners, aquells que voluntàriament s’han aixecat de bon matí cada dia per a practicar el seu tir).

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *