La Presentació d’Equips: un espectacle de llum i color lila!

By
Updated: gener 30, 2023

El TGN Bàsquet va viure la seva presentació d’equips del club de la temporada 2022-23 amb una gran festa de llum i color on el lila va predominar, per primera vegada, en un Palau d’Esports Catalunya amb més de 600 assistens a les grades.

Així, un cop tothom es va situar al Palau d’Esports, la cerimònia va començar a les 17.30h. L’entrenador del Cadet femení 08B, Adrià Adam, va fer de mestre de cerimònies, apareixent a la pista del Palau amb micròfon en mà per donar el tret de sortida de l’acte i demanar l’aplaudiment de tot el públic.

Posteriorment, va començar la presentació d’equips, des dels més petits als més grans. Començant per l’Escola del SACO; els jugadors i jugadores de P4 i finalitzant amb el Sènior ‘A’. Enguany, s’ha tornat a instal·lar un circuit de focus i llums que, amb el Palau a les fosques, creaven un ambient increïble visualment. Espectacular. Els jugadors i jugadores i els seus entrenadors i entrenadores —el mestre de cerimònies, Adrià Adam, va fer especial menció a aquest aspecte perquè va destacar que el TGN Bàsquet compta amb 94 entrenadores al club, una mostra més de l’aposta per l’esport femení (l’entitat té, per decisió pròpia i de fa molts anys, només equips de noies en categoria sènior)— van creuar un arc de llums per acabar situant-se al davant de les graderies. I així van passar els 42 equips, juntament amb l’Inclubàsquet.

L’últim equip va ser, evidentment, el conjunt del Sènior A on les jugadores van sortir una a una, així com el cos tècnic amb una presentació estel·lar. En finalitzar, va arribar l’hora dels parlaments; encapçalats pel Sr. Alcalde de Tarragona Pau Ricomà on va destacar els 500 jugadors i jugadores repartits en 43 equips i la gran vocació a impulsar i fomentar el bàsquet femení a la ciutat de Tarragona.

Per concloure l’acte, va ser el torn per al President del club, Josep Maria Adam, que va tornar a destacar l’ingent esforç de l’entitat per créixer amb els valors que sempre ha defensat: l’aposta per a l’esport femení i la formació no tan sols d’esportistes sinó també de persones. Adam, que va tenir paraules d’agraïment per a l’escola Vedruna Sagrat Cor, bressol del TGN Bàsquet i on es troba la seu i les instal·lacions del club, i també per a tots els treballadors, col·laboradors, patrocinadors i entrenadors i entrenadores de l’entitat, allò que ell va anomenar “família lila“.

En acabar, es va fer la tradicional foto de família juntament amb els 42 equips i l’Inclubàsquet, i es va disputar el partit de Copa Catalunya contra l’AB Premià a una de les pistes transversals del Palau d’Esports Catalunya. Pots llegir la crònica del partit aquí (50-64).

Gaudeix de  totes les fotos de l’esdeveniment al Flickr oficial del club, encara no ens segueixes?

ÀLBUM DE FOTOS PRESENTACIÓ D’EQUIPS

Per últim els millors videos els podreu gaudir a l’Insagram del club: segueix-nos aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *