Primera setmana de campus d’estiu del TGN Bàsquet

By
Updated: juny 30, 2018

El Campus d’Estiu de dia del TGN Bàsquet ha complert la seva primera setmana amb més de 50 participants entre nens i nenes de la demarcació. Aquest campus, que se centra fonamentalment en el bàsquet, l’essència del club, que ha fet bandera de la formació de jugadors des de fa anys. «Dels més de 50 jugadors i jugadores que tenim, 20 són de cistella gran, és a dir, preinfantils, infantils i cadets. Això és molt important perquè tradicionalment teníem nens i nenes de cistella petita, d’alevins en avall i això demostra que estem treballant molt bé, amb el bàsquet com a fil argumental i principal del campus», diu Pau Robert, un dels responsables d’aquesta activitat al TGN Bàsquet.

Robert assegura que, anys enrere, el campus era més social, amb moltes més activitats que no eren pròpiament del bàsquet: «Amb el pas dels anys ens hem centrat més en el bàsquet, que és l’activitat principal, això ens fa ser una referència en aquest tipus d’esdeveniment».

El campus d’estiu de dia del TGN Bàsquet es farà fins al 31 de juliol. Si es vol més informació, cal contactar amb el club:

FULL D’INSCRIPCIONS PEL CAMPUS D’ESTIU DE DIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *