Primera victòria de l’any!

By
Updated: octubre 5, 2022

El segon partit de temporada del Cadet Femení 08A ha tingut un final victoriós. Ha sigut un partit molt disputat amb alternances al marcador on els dos equips han lluitat fins al final. El primer quart ha començat amb un desavantatge inicial de 8 punts al marcador per l’equip lila, però que s’ha sabut remuntar i acabar guanyant el quart. Vam tenir errors defensius que van ser determinants i això es va notar en el marcador. L’inici del 3r quart va ser un d’aquests moments on l’equip blau va viure dels nostres errors defensius. Tot i això, vam poder estar a temps de solucionar la situació i poder donar la volta al marcador. Va ser un partit molt intens, on les jugadores ens van demostrar que volien guanyar el partit, fet que va provocar que en cap moment abaixessin el cap i lluitessin fins al final. Vam ficar els triples en moments molt importants del partit. Cal remarcar que vam finalitzar el partit amb 3 jugadores amb 4 faltes i una jugadora expulsada, això ens va dificultar el transcurs del partit, ja que totes les jugadores són importants i imprescindibles a l’equip.

El proper partit serà el diumenge 9 d’octubre contra Sabadell BQ Vallès a les 13.30 hores.

TGN BÀSQUET 08A: 63 – CB CORNELLÀ B 53

PARCIALS: 18-16, 16-10, 5-15, 24-12

TGN BÀSQUET 08A: Amigó (1), Diaz (10), Ecija (13), Sanchez (11), Casadó (8) – Cinc Inicial – Puerto (2), Martinez (5), Villalba (5), Aragüès (6),, Menzinger (2).
LES XIFRES DEL PARTIT: 10/31 TL, 3 TRIPLES, 27 FALTES

CB CORNELLÀ B: Aziz, Riera (16), Alvarez (24), Prades (7), Marí – Cinc Inicial – Requena (1), Capdevila (2), LLobera, Tardió, Castrillón, Alvarez (24), Roman (3), Molina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *