Repsol dóna suport al projecte basquetbolístic del TGN Bàsquet

By
Updated: abril 18, 2016

L’empresa petroliera Repsol s’ha sumat al projecte basquetbolístic del TGN Bàsquet. Aquesta companyia, establerta de fa molts anys al Camp de Tarragona, ha decidit donar suport al club lila en la seva tasca de formació de jugadors de bàsquet base, un fet que suposa un ajut considerable per a l’entitat sorgida del Sagrat Cor i que treballa amb més de 300 nens i nenes.

«És un projecte de ciutat i aquests comencen per sota de tot i necessiten paciència i perseverança. Nosaltres posem la part econòmica, la junta hi posa la feina, els tècnics també hi posen la feina i els pares dels nens l’afició. És un treball col·lectiu. Nosaltres participem en altres entitats de la ciutat, siguin esportives o no i crèiem que per a nosaltres era una obligació donar suport al TGN Bàsquet», explica Josep Bertran, cap de relacions externes de Repsol, que va fer un breu parlament durant l’intermedi del partit de Copa Catalunya Femenina, moment en què es va oficialitzar l’acord.

«No estem parlant d’un esport professional, sinó de donar suport a la canalla, invertir en valors, en el treball en equip, en l’excel·lència. Nosaltres a la nostra empresa també compartim aquesta manera de fer i, per tant, també ho valorem quan algú de fora ho posa en pràctica. És un projecte còmode per a Repsol en aquest sentit»,  va afegir.

IMGP6468(1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.