Sacyr Nervión entra a formar part del grup d’empreses que patrocinen el TGN Bàsquet

By
Updated: febrer 1, 2018

El TGN Bàsquet compta amb un altre suport en la seva tasca de bàsquet formatiu a la ciutat de Tarragona. L’empresa Sacyr Nervión se suma al projecte del club lila com a patrocinador en un acord per aquesta temporada i que es pretén que sigui extensible a les pròximes campanyes. «Les meves filles formen part del club des de ben petites, ambdues estudien al Sagrat Cor també. Crec que els valors de l’esport, sobretot de base, s’han de potenciar perquè dins la nostra companyia els compartim plenament. Així, vam creure adient ajudar el TGN Bàsquet que està fent una gran feina», diu Daniel Herrera Sánchez, director a Tarragona de Sacyr Nervión.

El president del TGN Bàsquet Club, Josep Maria Adam, va mostrar la seva satisfacció per l’aposta de Sacyr Nervión al projecte lila. «Cada vegada tenim més empreses que s’adhereixen al club i això és motiu d’orgull. Estem molt agraïts a Sacyr Nervión pel seu suport i, evidentment, nosaltres correspondrem amb el que millor sabem fer: treballar per formar no només grans esportistes, sinó també grans persones».

Sacyr Nervión és el resultat de la unió de dues empreses, Sacyr Industrial i Nervión Industries, el 2015, amb el resultat d’una companyia molt potent en el sector de les enginyeries en el camp de les infraestructures i indústries.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *