Salts d’alegria: els equips del TGN Bàsquet tornen als entrenaments

By
Updated: novembre 23, 2020

«Hi havia moltes ganes de bàsquet». Així resumeix Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet el primer dia d’entrenaments després de les restriccions que han mantingut inactiu la major part del club lila. No tota l’entitat, perquè des de la direcció tècnica es va aconseguir, amb la col·laboració de l’escola, mantenir grups d’entrenament bombolla que procedien dels horaris lectius del Sagrat Cor. Allò va permetre que 140 nens i nenes del club poguessin entrenar, d’entrada, en grups mixtos i sense coincidir, en alguns casos, amb els seus companys d’equip de sempre, però va ser una solució per a no aturar definitivament el bàsquet al TGN Bàsquet. A última hora s’hi van afegir grups bombolla lectius de preinfantil i infantil i ara, un cop la Generalitat va anunciar les noves mesures en la desescalada de les restriccions, ho han pogut fer tots. «Fins a dissabte al migdia no es van publicar les noves mesures al DOGC i per tant, fins aleshores no sabíem què podríem fer i què no. Vam haver de confeccionar novament els horaris, tenint en compte que ara l’hora límit per estar al pavelló són les 21.30 h. Ho hem pogut fer a temps perquè avui ja estiguem a ple rendiment», explica Raül Bonet, que destaca que aquests horaris s’han hagut de reajustar a última hora tenint en compte que hi ha altres entitats que fan activitats extraescolars en les pistes del Sagrat Cor i que avui també s’han posat en marxa.

Uns 200 jugadors, bàsicament de la branca masculina (dilluns, dimecres i divendres són els dies d’entrenament dels nois), s’han incorporat als entrenaments avui dilluns i demà serà el torn de les noies, entre les quals hi ha el sènior femení, que començarà a entrenar-se a les 20 h. Els equips, des de prebenjamí i fins a infantil, entrenen amb mascareta, un fet que ja havien dut a terme els grups bombolla esmentats anteriorment. «Estem contents de com han reaccionat les famílies a aquestes setmanes d’incertesa i dificultats. Van entendre perquè vam mantenir els entrenaments dels alumnes de l’escola i hem rebut moltes mostres de suport. Estem molt agraïts pel seu escalf», diu Bonet.

Els entrenaments que tornen a començar avui suposen un capítol més en una temporada on la planificació inicial queda molt lluny vistes les circumstàncies. El TGN Bàsquet s’ha hagut d’adaptar a cada nova situació a marxes forçades, i ara, comença una nova etapa. «Està sent una temporada molt atípica, clar. A l’hora de treballar condiciona molt la planificació dels objectius que teníem marcats en aquests moments de la temporada. Bé, de fet és una campanya tan atípica que, fins i tot, ni hem començat cap competició», destaca el director esportiu lila.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *