Segon dia de l’stage de pretemporada a El Collell: entrenaments a pista i ruta per la muntanya

By
Updated: setembre 7, 2019

El segon dia de l’stage de pretemporada a El Collell ha estat marcat per la continuïtat en els entrenaments a pista (matí i tarda) però, sobretot, per la ruta a peu entre l’entorn muntanyós de les instal·lacions on es troben els 15 equips del TGN Bàsquet. Així, al matí ha estat el torn de preinfantils i infantils, mentre que la tarda han estat els equips cadets i júnior qui han fet la passejada per la muntanya enmig de boscos i creuant rierols. A banda del component lúdic de l’activitat (caminar per la natura o remullar-se als estanys i rius és sempre gratificant), el fet és que la sortida ha permès canviar la dinàmica del treball i continuar fent activitat física.

Els moments dels àpats també contribueixen a cobrir un dels principals objectius de la realització de l’stage: la unió de tots els equips, la convivència sota l’emblema del TGN Bàsquet.

Demà finalitza l’stage però els equips continuaran entrenant-se de debò al pavelló del Sagrat Cor per estar a punt per a l’inici de la competició.

GALERIA DE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *