Segona sessió de tecnificació d’alevins: la il·lusió per continuar millorant en el joc del bàsquet

By
Updated: gener 27, 2020

Uns quaranta jugadors i jugadores en edat alevina es van reunir diumenge al matí per formar part de la segona sessió de tecnificació adreçada a basquetbolistes d’aquesta categoria. En aquesta ocasió el treball previst pels tècnics liles era la del joc de peus destinat a guanyar espai per a fer un llançament en les millors condicions possibles o per desbordar el rival i buscar l’anella.

Els entrenadors del TGN Bàsquet van plantejar cinc estacions o exercicis en què es van treballar diferents aspectes del joc de peus en una iniciativa que el club lila du a terme de fa anys i que és completament gratuïta ja siguin pels jugadors del club i pels de fora. Es tracta, novament, d’una acció encaminada a fomentar l’esport base, una tasca en què el TGN Bàsquet és un referent. «A banda dels nens i nenes que venen habitualment —hi ha jugadors que tenen marcades aquestes dates al calendari—, els nous arriben amb molta il·lusió. Aquesta vegada hem treballat un aspecte que és nou per a molts d’ells en aquestes edats. Aprenen equivocant-se i això fa que vulguin superar l’escull i els obliga a esforçar-se més», diu David Artero, responsable de les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet.

En el tram final de la sessió (s’inicia a les 11.30 h i finalitza a les 13.30 h), es va fer una competició de 3×3 perquè els jugadors i jugadores posessin en pràctica allò que havien après.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *