«Sempre hem tingut una vinculació especial amb aquest club»: Naturfit, l’esport a l’aire lliure, al costat del TGN Bàsquet

By
Updated: gener 4, 2021

L’any 2021 comença amb una nova empenta de confiança per al TGN Bàsquet. Naturfit, patrocinador del club des de la primavera del 2018, ha renovat el seu suport a l’entitat lila en un context tan difícil com l’actual. El responsable de l’empresa, Sergio Lou, que ha estat coordinador i entrenador de diferents equips del TGN Bàsquet, reitera el seu compromís amb el club pels seus vincles personals i també per tractar-se d’entitats dins del mateix sector. «Sempre hem tingut una vinculació especial amb aquest club i amb aquest esport», diu Lou, històric jugador de bàsquet a la demarcació.

Naturfit forma part del grup Lou Trainers i es dedica a l’entrenament en espais oberts, a l’aire lliure. «Aquest ha estat un any complicat pel món de l’esport, però Naturfit, com que es centra en l’activitat a l’aire lliure, ha crescut en tots els aspectes i a tot arreu», diu Lou en referència a les diferents seus de l’empresa arreu de Catalunya i en diferents punts de tot l’estat.

A banda del patrocini al club, Naturfit ofereix als membres del TGN Bàsquet (jugadors, entrenadors però també pares i mares dels basquetbolistes) matrícula gratuïta així com un 10% de descompte en tots els serveis de Lou Trainers.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *