Sheila Maeztu fitxa pel TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 6, 2022

Sheila Maeztu serà la nova pivot del primer equip del TGN Bàsquet. Així doncs, es converteix en la primera incorporació oficial per la temporada 2022/2023. Maeztu va néixer l’11 de gener 1997, té 25 anys i fa 1,80 d’alçada. El seu dorsal serà el 12.

La Sheila va començar a jugar al bàsquet quan tenia 12 anys al club – Club Baloncesto Oncineda – del seu poble (Estellika, Navarra), on va passar de mini fins a sènior de primer any. Després va fitxar per Lagunak (1a divisió nacional del País Basc), on va guanyar la lliga i va disputar les finals d’ascens a LF2. L’any següent, la jugadora navarresa va venir a estudiar a Catalunya Fisioteràpia i va jugar al Ploms-Salle de Reus durant 4 temporades. Amb el club reusenc va aconseguir un doble ascens; de segona a primera catalana i de primera catalana a Copa Catalunya. Finalment, aquest darrer any, ha jugat a Lliga femenina 2 (LF2) amb el Femení Sant Adrià.

Aquest estiu el club es va posar en contacte amb Maeztu per fitxar-la per aquesta temporada. “Me apetecía probar un proyecto nuevo en el que implicara conocer gente y aprender otro baloncesto, con un entrenador nuevo y una ciudad diferente” diu Sheila explicant els motius pels quals es va decidir a acceptar l’oferta del club lila. Després de parlar amb l’entrenador Marc Rovirosa la jugadora afirma haver tingut molt bones sensacions “Para mí era importante la conversación con el entrenador, Marc me ha transmitido mucha confianza“. Sobre l’equip diu: ”Me han hablado muy bien del grupo de jugadoras y creo que es un club en el que puedo estar bien, recuperar la ilusión y el amor por el baloncesto que este año igual he dejado un poco de lado”. 

Sobre què espera de la temporada 22/23: ”Quiero disfrutar del baloncesto y sentirme bien con mis compañeras y el staff. Por otra parte, también me gustaría dar lo mejor de mí, para poder ayudar al equipo a llegar lo más lejos posible, pero sin presión, trabajando cada día por ser mejores y disfrutar de este magnífico deporte”.

La nova jugadora lila ens explica el lema del club on va créixer com a jugadora: ”Trabajo y humildad, secreto de todo triunfo. Esto es en lo que creo”  Per últim, la número 12 ho té clar: ”No podemos pensar más allá de trabajar, trabajar y trabajar”.

El tècnic Marc Rovirosa ens explica què aportarà la nova incorporació a l’equip: ”El fixatge de la Sheila ens aporta sobretot tenir una referència interior, és una jugadora que li agrada jugar a prop de cistella i segur que ens donarà un plus de capacitat rebotejadora i d’anotació. A banda de que defensivament podrà emparellar-se amb les interiors dels equips rivals.”

Finalment Maeztu ens descriu què és el famós #ADNTGN: ”La unión de todo el club para ser una família y llegar lo más lejos posible a base de trabajo y mucho esfuerzo”.

#BenvingudaSheila 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *