Sheila Maeztu renova amb el TGN Bàsquet

By
Updated: agost 14, 2023

Sheila Maeztu renova un any més amb el primer equip del TGN Bàsquet. Maeztu va néixer l’11 de gener 1997, té 25 anys i fa 1,80 d’alçada.

La Sheila va començar a jugar al bàsquet quan tenia 12 anys al club – Club Baloncesto Oncineda – del seu poble (Estellika, Navarra), on va passar de mini fins a sènior de primer any. Després va fitxar per Lagunak (1a divisió nacional del País Basc), on va guanyar la lliga i va disputar les finals d’ascens a LF2. L’any següent, la jugadora navarresa va venir a estudiar a Catalunya Fisioteràpia i va jugar al Ploms-Salle de Reus durant 4 temporades. Amb el club reusenc va aconseguir un doble ascens; de segona a primera catalana i de primera catalana a Copa Catalunya. Finalment, aquest darrer any, ha jugat a Lliga femenina 2 (LF2) amb el Femení Sant Adrià.

Aquesta serà la seva 2a temporada a l’entitat Lila.

🗣️ 💬 ”He decidit per renovar principalment per l’equip que hi ha. Som una família. Em sento molt afortunada de formar part un any més del TGN Bàsquet Club”

💬 ”De cara la nova categoria (Super Copa) estic molt il·lusionada, espero molt bon treball de tot l’equip, que ens vinguin a veure moltes nenes del club i gaudir d’aquest magnífic esport”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *