Sis equips del TGN Bàsquet disputen tornejos arreu de l’estat… i Marc Neila juga amb el Toulouse Travel Team

By
Updated: abril 28, 2018

Cap de setmana intens pel TGN Bàsquet. A banda de la presentació del conveni amb Bàsquet Teresianes i del cabdal partit del sènior femení A d’aquest vespre, l’entitat lila té fins a cinc equips repartits per la geografia de l’estat espanyol disputant diferents campionats.

Així, el cadet masculí 02-03 juga la Copa Pirineos a Sabiñánigo (Osca), en un campionat on també participen el CN Helios, Zaher, CB Jaca i Compañía de María. Per la seva banda, el preinfantil femení A juga al XVII Torneig Ciutat de Terrassa amb el GEiEG Uni Girona, Joventut Badalona, Xamba, Joviat, JET, Sant Adrià, Barça CBS i Gramenet. L’infantil femení A disputa el II Ciudad de Logroño juntament amb el Castilla Sport Burgos, Maristas Logroño, San Viator, Cronos Novadiet i Araberri Niño Jesus. L’infantil masculí A també juga a Logronyo en la primera edició del torneig en categoria masculina i competeix contra Logrobasket, Maristas, Loyola i ABQ. Dos equips alevins femenins juguen, per la seva banda, el XXXVII Torneig Ramon Bosch 12 Hores de minibàsquet  de la Salle Reus on també hi participen l’UE Claret, CB Cornellà, Paidós, Stadium Casablanca, l’Hospitalet, CB Balaguer, Sant Joan Despí i Aura.

Marc Neila, amb el Toulouse Travel Team

A banda dels equips esmentats anteriorment, el TGN Bàsquet també tindrà representació al torneig de Jaca, però no com a club, sinó a títol individual en la figura de Marc Neila, que juga amb els colors del Toulouse Travel Team. Aquest equip francès es caracteritza per fer seleccions de jugadors a nivell internacional i a competir en diferents tornejos, buscant la complicitat de nens d’altres cultures units per un denominador comú: el bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *