Sis jugadores del cadet femení 04 A i quatre jugadors del cadet masculí 04 A, a la selecció de Tarragona cadet de primer any

By
Updated: abril 23, 2019

Fins a deu jugadors i jugadores del TGN Bàsquet van formar part de la selecció de Tarragona cadet de primer any que va participar en una trobada organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet a Cassà de la Selva el passat 14 d’abril. Així, el combinat tarragoní femení tenia una majoria d’integrants del club lila, totes jugadores del cadet femení 04 A. Irene Jiménez, Cristina Barreira, Àngels Ciurana, Silvia Adserias, Irene Fernández i Sara Torruella van representar el TGN Bàsquet i es van enfrontar a la selecció de Barcelona (contra qui van perdre) i a la de Lleida (a la qual van guanyar clarament).

En categoria masculina, els jugadors del cadet masculí 04 A Raúl Neila, Pol Seoane, Magí Garcia i Àlex Llobet van jugar amb la selecció tarragonina. La gran quantitat de jugadores i jugadors del TGN Bàsquet amb la selecció de Tarragona demostra el potencial del club lila en el bàsquet de formació de la demarcació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *