Tornen les tecnificacions d’alevins i pre-infantils del TGN Bàsquet!

By
Updated: abril 22, 2022

Aquest any hi haurà tres oportunitats d’assistir a les tecnificacions que organitza el Club: el diumenge 1 de maig, el diumenge 22 de maig i el diumenge 19 de juny al Pavelló del Sagrat Cor, per als nens i nenes nascuts l’any 2010, 2011 i 2012.

El TGN Bàsquet fa anys que aposta per fer aquests entrenaments adreçats no només als jugadors i jugadores de la casa, sinó també a aquells alevins i pre-infantils de fora que vulguin millorar les seves qualitats en aquest esport que tant ens agrada. Aquest any, el Club ha decidit ampliar la convocatòria amb una data extra respecte els darrers anys.

 

En les tecnificacions els jugadors aniran passant per una sèrie d’estacions on es treballaran aspectes concrets del bàsquet sota la supervisió d’entrenadors i entrenadores del TGN. La tecnificació es farà en dos torns. Els alevins – masculins i femenins – de 10.00 a 11.30 hores i a continuació els pre-infantils d’11.30 a 13.00 hores. La durada prevista de l’activitat és d’una hora i mitja. L’accés és gratuït i es farà per la porta del pavelló del Sagrat Cor, que està a l’Avinguda Marquès de Montoliu. És necessària la confirmació prèvia de l’assistència a aquest correu: administracio@tgnbasquet.com, per tal de controlar el nombre de jugadors i jugadores que vindran. 

Animeu-vos a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *