Telepizza també dona suport al projecte esportiu del TGN Bàsquet

By
Updated: setembre 21, 2018

Les adhesions al TGN Bàsquet no paren de créixer. Telepizza, que té un local molt a prop del pavelló del Sagrat Cor, concretament al carrer Marquès de Montoliu 22, és a partir d’aquests moments nou col·laborador del club lila.

«Tenim el TGN Bàsquet al costat, som veïns. Quan ens vam proposar col·laborar vaig dir que sí de seguida perquè m’agrada molt el bàsquet, tinc una sensibilitat especial per aquest esport i sempre que venien els jugadors i jugadores del club els hi preguntava com havia anat el partit», diu David Cornadó, responsable de la franquícia a Tarragona. Cornadó és de Badalona i va jugar a les categories inferiors de la Penya, club del qual n’és soci, i per això li agrada tant el bàsquet. «Conec a molts dels jugadors que han arribat lluny, com Ricky o Rudy», diu mentre assegura que va compartir vestidor amb Carles Ruf quan eren més petits.

L’acord amb Telepizza tindrà grans avantatges pels socis del TGN Bàsquet. Així, tots aquells que presentin el carnet a l’establiment de Telepizza de Marquès de Montoliu podran endur-se una pizza mitjana de fins a cinc ingredients o especialitat per només 5,95 euros —aquest preu només es vàlid per a recollida al local, no per peticions a domicili—. Un descompte de gairebé el 35% sobre el preu de venda al públic.

«Ens agrada que els establiments i negocis que tenim a la vora ens facin costat. Ens ajuden a desenvolupar el nostre projecte i fa que creem un teixit associatiu més fort a la zona», diu Josep Maria Adam, president del TGN Bàsquet.

«M’encanta tenir el local ple de gent jove, esportista, sana, amb ganes de menjar-se el món», diu Cornadó en relació als jugadors i jugadores de l’entitat lila.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *