Tercera convocatòria per a la tecnificació d’alevins del TGN Bàsquet

By
Updated: març 15, 2019

El pavelló del Sagrat Cor serà l’escenari aquest diumenge de la tercera sessió de tecnificació d’alevins de la temporada. Aquesta activitat que el TGN Bàsquet organitza de fa anys, està adreçada a tots els jugadors i jugadores d’arreu del territori de la resta de Catalunya que vulguin millorar la seva tècnica a les ordres dels entrenadors del club lila.

L’objectiu de la tecnificació és el de fomentar el bàsquet en les categories de formació i l’edat alevina és, pel TGN Bàsquet, clau en la millora de les habilitats en el joc dels nois i noies i també els ajuda a entendre millor aquest esport. És per això que sessió rere sessió la participació dels jugadors i jugadores és cada vegada més gran. De fet, en la primera sessió d’aquesta temporada hi van participar més de 70 basquetbolistes mentre que en la segona, hi va haver una cinquantena. Per la d’aquest diumenge s’espera una gran concentració d’esportistes també.

Com sempre, les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet estan obertes a tots els jugadors i jugadores en edat alevina, vinguin d’on vinguin (és a dir, no estan tancades només als basquetbolistes del club tarragoní) i són completament gratuïtes.

La tecnificació començarà a les 11.30 h i finalitzarà a les 13.30 h. Com és habitual, la primera hora i mitja de tecnificació se centrarà en diferents exercicis específics per millora un determinat aspecte del joc i l’última mitja hora es faran competicions 3×3 per desenvolupar tot el que s’ha après abans.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *