El TGN Bàsquet col·labora amb Esport Solidari Internacional

By
Updated: novembre 7, 2022

El TGN Bàsquet Club col·labora amb la Fundació privada Esport Solidari Internacional: una entitat formada per persones que creuen fermament en la importància de l’esport per ajudar a nens, nenes i joves que viuen en situacions precàries i marginals.

L’entitat Lila ha fet una donació de material esportiu: pantalons, samarretes, pilotes de bàsquet, motxilles, dessuadores i jaquetes de temporades anteriors que aniran destinades a joves del continent africà.

Algun dels VALORS d’aquesta Fundació són: el respecte a la persona, a les seves conviccions i valors independentment del seu origen. L’esport com activitat integradora i eina per trencar fronteres. La proximitat i col·laboració entre persones independentment dels quilòmetres que ens separin. L’autosuperació, motivació i esforç pel desenvolupament de la joventut i la prosperitat, fent de l’esport un instrument de felicitat.

I les PRINCIPALS ACTUACIONS que porten a terme se centren en: la donació de beques esportives per a monitors esportius, perquè puguin formar a joves en risc d’exclusió social en la pràctica de l’esport a la vegada que es fa un seguiment del rendiment escolar. La construcció i manteniment d’instal·lacions esportives de qualitat allà on facin falta, aquí o a l’altra punta del món. La donació de material esportiu. Beques escolars per a nens, nenes i joves que practiquen l’esport i viuen en situacions precàries i marginals. Al llarg dels anys Esport Solidari Internacional ha integrat dues petites ONG que han passat a formar part d’ESI: Raquetes sense fronteres i Petanca Solidària.

Des de l’ONG ajuden a persones, especialment nens i nenes, que viuen en situació de risc d’exclusió social i marginalitat a través dels valors de l’esport, tant a Catalunya com arreu del món, especialment al continent africà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *