El TGN Bàsquet començarà la temporada vinent amb un nou torneig a Salou

By
Updated: juny 26, 2021

Ja estan obertes les inscripcions a la primera edició del Torneig Pretemporada organitzat pel Club, els dies 3, 4 i 5 de setembre. Les categories que hi participaran són preinfantils del 2009 i cadets de primer any 2007. Aquest nou torneig tindrà lloc a Salou i l’allotjament serà l’Aparthotel CYE Holiday Centre. Com a activitat extra al finalitzar tots els partits hi haurà la possibilitat d’anar el dia 6 de setembre a Port Aventura.

Amb la situació Covid controlada i amb cada vegada més vacunats, el TGN Bàsquet ha volgut donar un pas endavant i fer aquest torneig per començar la temporada 2021-2022 amb un bon sabor de boca. S’han triat aquestes dues categories perquè són les que no van poder gaudir aquest any del torneig de Cambrils. El torneig que es fa per Setmana Santa és l’esdeveniment més multitudinari i important que organitza el Club cada any, i que fa ja dos anys que no es celebra per culpa de la Covid. Així doncs hi ha moltes ganes de tirar endavant aquesta activitat i de mica en mica tornar a la normalitat.

Si el vostre equip està interessat en participar teniu molta més informació en el document següent i les indicacions per a inscriure a l’equip i així reservar la vostra plaça. També trobareu tota la informació necessària sobre les diferents opcions de preus.

INFORMACIÓ TORNEIG PRETEMPORADA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *