Tornen les tecnificacions d’alevins del TGN Bàsquet!

By
Updated: maig 16, 2021

Aquest any hi haurà només dos oportunitats d’assistir a les tecnificacions que organitza el Club: el diumenge 23 de maig i el diumenge 13 de juny al Pavelló del Sagrat Cor, per als nens i nenes nascuts l’any 2010 i 2011.

El TGN Bàsquet fa anys que aposta per fer aquests entrenaments adreçats no només als jugadors i jugadores de la casa, sinó també a aquells alevins de fora que vulguin millorar les seves qualitats en aquest esport que tant ens agrada. Aquest any tot i les dificultats de la pandèmia, el Club ha decidit tirar endavant aquests entrenaments sense deixar de complir les recomanacions sanitàries. En les tecnificacions els jugadors aniran passant per una sèrie d’estacions on es treballaran aspectes concrets del bàsquet sota la supervisió d’entrenadors i entrenadores del TGN.

La tecnificació es farà en dos torns. Primer els masculins a les 9:30 i tot seguit els femenins a les 11:00. La durada prevista de l’activitat és d’una hora i mitja. L’accés és gratuït i es farà per la porta de pavelló del Sagrat Cor, que està a Marquès de Montoliu.

És necessària la confirmació prèvia de l’assistència a aquest correu administracio@tgnbasquet.com, per tal de controlar el nombre de jugadors i jugadores que vindran.

Animeu-vos a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.