Triomf important del Sènior A!

Updated: abril 16, 2023

Partit corresponent a la jornada 23 on el Sènior A ha rebut al pavelló del Sagrat Cor el CEJ L’Hospitalet A, rival de la part baixa. L’equip ha pogut sumar l’onzè triomf a la lliga (64-61) en un partit molt seriós del conjunt lila però que s’ha acabat decidint en un cara o creu final. Així doncs, el TGN Bàsquet Club suma un total d’11 victòries i 12 derrotes i actualment se situa a la mitja taula de Copa Catalunya.

El matx ha començat amb molts dubtes pel conjunt tarragoní, cometent errades en la finalització i amb poca intensitat defensiva. Les liles han coincidit moltes segones opcions al rival a través del rebot defensiu i aquest fet ha provocat que al final dels primers 10 minuts s’arribés amb el 18-17 a l’electrònic. En el segon quart, el TGN s’ha activat en defensa i ha estat encertat en atac,  aconseguint arribar al descans 5 punts a sobre (35-30).

Després del pas pels vestidors, el conjunt Lila ha sortit decidit a augmentar la diferència. Les bones defenses i l’encert en atac han provocat el domini local del matx. Al final del minut 30 el resultat era de (47-43). En la recta final del partit, l’equip ha perdut el control del matx – a través de moltes pèrdues de pilota i desencert ofensiu- encaixant un parcial de 0-10 que ha provocat que tot es decidís en un ‘cara i creu final.’

El proper partit serà contra CEEB Tordera el dissabte 22 d’abril a les 19:30 a domicili.

Partit important, ja que hem pogut jugar per primer cop en tota la temporada amb 10 sèniors – Marc Rovirosa

TGN BÀSQUET A: 64 – CEJ L’HOSPITALET A 61

PARCIALS: 18-17, 17-13, 17-13, 12-18