Últimes places disponibles pel campus d’estiu extern a El Collell

By
Updated: juliol 12, 2019

Només queden 10 places lliures pel campus d’estiu extern que el TGN Bàsquet organitza a El Collell. Aquest campus, que se celebra en un entorn natural incomparable, es farà del 20 al 26 de juliol. Es tracta d’una setmana intensa de bàsquet en un entorn magnífic, en plena natura. A banda dels entrenaments i competicions a pista, el campus extern del TGN Bàsquet permet viure bàsquet les 24 hores, fent que la millora sigui exponencial, a més de participar en una activitat de convivència única amb altres nois i noies. El campus d’El Collell està adreçat a jugadors i jugadores des d’aleví i fins a cadet (nascuts anys 2003-2008).

La inscripció s’ha de fer mitjançant un formulari en línia.  El pagament es pot fer mitjançant targeta de crèdit en el mateix formulari o bé per transferència bancària. En ambdós casos, caldrà enviar el justificant de pagament al correu electrònic del campus: campustgn@gmail.com.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CAMPUS EL COLLELL

GUIA D’AJUDA PER OMPLIR EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

El club ja disposa del pla de treball complet del campus amb els seus horaris, que inclou des de la sortida de Tarragona fins el dia a dia a El Collell. És aquest:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *