Un matí d’aprenentatge al Sagrat Cor amb els clínics de Mar Rovira i Òscar de Paula

By
Updated: desembre 23, 2018

Les instal·lacions i el pavelló del Sagrat Cor van ser l’escenari en què els tècnics de la Federació Catalana de Bàsquet Mar Rovira i Òscar de Paula van fer els seus clínics que estaven organitzats per la Federació Catalana i el TGN Bàsquet.

Amb la presència de 50 entrenadors d’arreu de la demarcació —entre ells, molts del club lila—, Rovira, psicòloga esportiva i professora de la Federació Catalana de Bàsquet, va fer la seva xerrada anomenada «Eines de direcció d’equips per a entrenadors i entrenadores» en una sala de l’escola Vedruna Sagrat Cor davant l’atenta mirada dels tècnics tarragonins. Després de l’exposició de Rovira, en la que van interactuar diferents entrenadors, preguntant els seus dubtes, va arribar el torn d’Òscar de Paula, ja a la pista del pavelló lila.

De Paula, en el seu clínic «Spacing i timing en infantil i cadet», va fer una exposició molt didàctica d’acord a la seva experiència però també va realizar exercicis pràctics tot utilitzant diferents jugadores cadet del TGN Bàsquet.

Després dels clínics, la direcció del TGN Bàsquet i els entrenadors del club van fer el tradicional dinar de Nadal.

Dinar de Nadal dels entrenadors del TGN Bàsquet

GALERIA DE FOTOGRAFIES DELS CLÍNICS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.